
Danke für jegliche Infos!
puuh, in new orleans findsch sache die brenne di scho wäg wenn si nur aluegsch!medal hat geschrieben:einen Laden in der Schweiz der http://www.chili-shop24.de/xtcommerce/p ... ource.htmlanbietet oder ähnliche Produkte!
Danke für jegliche Infos!
Gang mol in A-Chau (oder wie au immer) und kauf dört die kleine Chillies wo d'Form hänn wie Peperoni. Duesch die in e Mixer zäme mit es bitzeli Öl oder Essig und Salz, denn hesch scho es gnueg scharfs Sössli und erscht no sälber gmacht. Kasch die au tröckne und mahle, denn hesch es feins Pulver!medal hat geschrieben:einen Laden in der Schweiz der http://www.chili-shop24.de/xtcommerce/product_info.php?info=p21_The-Source.htmlanbietet oder ähnliche Produkte!
Danke für jegliche Infos!
Ich nehme an das war eine 'Viper' (von "best worscht", Verkauf ab 18J) ?Heaven Underground hat geschrieben:Ich han an der frankfurter Buechmäss die drittschärfschdi Currywurst/Sauce gässe, han faschd miesse Kotze ab dr Schärfi. Isch zum Glück nid all zue lang ahaldend.