verdammt - bin einfach immer zuspät!doma hat geschrieben:Ich habe heute auch bei Pizza Veloce bestellt und ich muss sagen die Pizzas sind fantastisch, nette bedienung am telefon, nette leute die ausliefern einfach super
macht aber so weiter![]()
![]()
Reload: Pizzakurrier
- redblue-calvin
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 430
- Registriert: 07.12.2004, 16:08
- Wohnort: Links nach oben und dann irgendwo da
http://fcbforum.magnet.ch/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=219257now can come what want
redblue-calvin alias Nachmacher X im Schatten der Ersten!
EHC BASEL
redblue-calvin alias Nachmacher X im Schatten der Ersten!
EHC BASEL
-
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 755
- Registriert: 10.01.2005, 10:47
- redblue-calvin
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 430
- Registriert: 07.12.2004, 16:08
- Wohnort: Links nach oben und dann irgendwo da
Wo wohnst du? EDIT: Riehen.. Pizza Melsa wäre da ja auch eine VariantePascilicious hat geschrieben:Service??!! ha bim erschte mol müesse 90 min. warte!!! ha den nomol e chance welle gäh.. den 2 Std. und den nieme!! Pizza sind aber scho no geil gsi und gross..

Bei mir sagen sie immer 30-45 min., meistens ist die pizza nach 20min bei mir (im Glaibasel)!
http://fcbforum.magnet.ch/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=219257now can come what want
redblue-calvin alias Nachmacher X im Schatten der Ersten!
EHC BASEL
redblue-calvin alias Nachmacher X im Schatten der Ersten!
EHC BASEL
-
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 755
- Registriert: 10.01.2005, 10:47
[quote="redblue-calvin"]Wo wohnst du? EDIT: Riehen.. Pizza Melsa wäre da ja auch eine Variante ]
Rauracher. Ja Melsa bstelli eigentlich nur no. Grad hüte eini bstellt. Genau, ha mol müesse 15 Min. warte...hehe. Und sie sind au no guet!
Bescht Pizza in Umgäbig isch allerdings vom Restaurant Domino im Hirzbrunnequartier.
Rauracher. Ja Melsa bstelli eigentlich nur no. Grad hüte eini bstellt. Genau, ha mol müesse 15 Min. warte...hehe. Und sie sind au no guet!
Bescht Pizza in Umgäbig isch allerdings vom Restaurant Domino im Hirzbrunnequartier.
- baslerstab
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 3644
- Registriert: 10.12.2004, 13:50
- Wohnort: wo?
wüssten die, wie man ihre kunden zufriedenstellt, hätte mir folgendes "team-mitglied" die pizza aushändigen sollen, verdammt:rotoloso hat geschrieben:Ich find das ebbe Toll... was gitt dä an Benzin uss zum uf Therwil goh? aber är hett 1 zfridene Kund, das macht vill uss... glaubmrs, über s'Ässe vom Veloce könnemer getrenntr Meinig si aber dä weiss wieme e Kund z'friede stellt...

Vom Vater zum Mönchsleben bestimmt, mit der Glut erster Jugendinbrunst einem frommen und asketisch-heldischen Ideal zugewandt, hatte er bei der ersten flüchtigen Begegnung, beim ersten Anruf des Lebens an seine Sinne, beim ersten Gruss des Weiblichen unweigerlich gespürt, dass hier sein Feind und Dämon stehe, dass das Weib seine Gefahr sei. HH 1930
alter sack hat geschrieben:ich bin schlicht und ergreifend der meinung, dass es okay ist, dem gegnerischen fan eins auf die fresse zu hauen
@All wo letscht Samschtig beschtellt händ:
Bi am Samschtig so um die 10ni nach de verkackte Strooseparade Hei koh, mied und kaputt, und do ich nid mag koche, hanni mi scho uff e feini Pizza vu Veloce gfreut.
Ahglüte.. Duscht.. gemütlich in e Trainer gschlüpft und in Gedanke hanni scho dr fein Gruch vu Pizza Prosciutto mit Buffala in de Nase kah... Denn e halb Stund spöter D.E.R SCHOCKERRR
des Tages (Als öb mi Streetparae nid scho gnueg gschockt hätt):
Scho wonni Pizza, no im Karton, ins Wohnzimmer dreiht ha zum mrs vorem Färnseh gemütlich z'mache, hett sich Pizza im Karton dinne umeverschobe.
Komisch hanni dänggt. die muess jo verdammt kli si
Naja ka passiere dänk ich mir und mach mi, mitem lächle uffem Gsicht, bereit zum de Karton z'öffne. Dr Duft liegt in dr Luft, langsom aber sicher offenbart sich mir die wie gwohnt erhoffti gueti Pizza.
*TACK!!!!!!* SCHOCKER NR 2!
d'Pizza isch so kli gsi dasi uffeme normale Täller druff Platz kah hett... wenn das alles gsi wär....
Buffala Mozarella und Tomate püre sind nid uffenand gsi und so hetts sichs ergäh dases Stelle numme mit Tomatepüre und Stelle numme mit Buffala gäh hett. Das ganze hett zum kotze ussgseh und Schinke hett au kein druff kah.
Dr Teig isch am Rand verbrennt gsi und isch zur hälfti Bestandteil vu minnere Pizza gsi.
Ich glaub das Pizzaliebhaber unter uns könne das Delima guet nochvollzieh könne.
jetzt minni froog: Isch euch das au scho mol bim Veloce passiert? au am Samschtig.
Und vum Rotoloso erwarti, als führende Promotionflegel vu Veloce, e Stellignahm!
Messi
Bi am Samschtig so um die 10ni nach de verkackte Strooseparade Hei koh, mied und kaputt, und do ich nid mag koche, hanni mi scho uff e feini Pizza vu Veloce gfreut.
Ahglüte.. Duscht.. gemütlich in e Trainer gschlüpft und in Gedanke hanni scho dr fein Gruch vu Pizza Prosciutto mit Buffala in de Nase kah... Denn e halb Stund spöter D.E.R SCHOCKERRR

Scho wonni Pizza, no im Karton, ins Wohnzimmer dreiht ha zum mrs vorem Färnseh gemütlich z'mache, hett sich Pizza im Karton dinne umeverschobe.
Komisch hanni dänggt. die muess jo verdammt kli si

Naja ka passiere dänk ich mir und mach mi, mitem lächle uffem Gsicht, bereit zum de Karton z'öffne. Dr Duft liegt in dr Luft, langsom aber sicher offenbart sich mir die wie gwohnt erhoffti gueti Pizza.
*TACK!!!!!!* SCHOCKER NR 2!
d'Pizza isch so kli gsi dasi uffeme normale Täller druff Platz kah hett... wenn das alles gsi wär....
Buffala Mozarella und Tomate püre sind nid uffenand gsi und so hetts sichs ergäh dases Stelle numme mit Tomatepüre und Stelle numme mit Buffala gäh hett. Das ganze hett zum kotze ussgseh und Schinke hett au kein druff kah.
Dr Teig isch am Rand verbrennt gsi und isch zur hälfti Bestandteil vu minnere Pizza gsi.
Ich glaub das Pizzaliebhaber unter uns könne das Delima guet nochvollzieh könne.
jetzt minni froog: Isch euch das au scho mol bim Veloce passiert? au am Samschtig.
Und vum Rotoloso erwarti, als führende Promotionflegel vu Veloce, e Stellignahm!
Messi

如果你能读这你是蠢货
Also das Problem kenn ich, aber nur bim Pizza-Blitz. Dr Veloce het bis jetzte immer tiptop Pizza heimekriegt... hesch bim Trinkgäld gspart s letscht mol?Naz hat geschrieben:@All wo letscht Samschtig beschtellt händ:
Bi am Samschtig so um die 10ni nach de verkackte Strooseparade Hei koh, mied und kaputt, und do ich nid mag koche, hanni mi scho uff e feini Pizza vu Veloce gfreut.
Ahglüte.. Duscht.. gemütlich in e Trainer gschlüpft und in Gedanke hanni scho dr fein Gruch vu Pizza Prosciutto mit Buffala in de Nase kah... Denn e halb Stund spöter D.E.R SCHOCKERRRdes Tages (Als öb mi Streetparae nid scho gnueg gschockt hätt):
Scho wonni Pizza, no im Karton, ins Wohnzimmer dreiht ha zum mrs vorem Färnseh gemütlich z'mache, hett sich Pizza im Karton dinne umeverschobe.
Komisch hanni dänggt. die muess jo verdammt kli si
Naja ka passiere dänk ich mir und mach mi, mitem lächle uffem Gsicht, bereit zum de Karton z'öffne. Dr Duft liegt in dr Luft, langsom aber sicher offenbart sich mir die wie gwohnt erhoffti gueti Pizza.
*TACK!!!!!!* SCHOCKER NR 2!
d'Pizza isch so kli gsi dasi uffeme normale Täller druff Platz kah hett... wenn das alles gsi wär....
Buffala Mozarella und Tomate püre sind nid uffenand gsi und so hetts sichs ergäh dases Stelle numme mit Tomatepüre und Stelle numme mit Buffala gäh hett. Das ganze hett zum kotze ussgseh und Schinke hett au kein druff kah.
Dr Teig isch am Rand verbrennt gsi und isch zur hälfti Bestandteil vu minnere Pizza gsi.
Ich glaub das Pizzaliebhaber unter uns könne das Delima guet nochvollzieh könne.
jetzt minni froog: Isch euch das au scho mol bim Veloce passiert? au am Samschtig.
Und vum Rotoloso erwarti, als führende Promotionflegel vu Veloce, e Stellignahm!
Messi![]()


- baslerstab
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 3644
- Registriert: 10.12.2004, 13:50
- Wohnort: wo?
frustierte pizzaiolos die aus lauter groll kleine pizzen backen, wichsen in 90 % der fälle zusätzlich noch auf die pizza drauf.......hab' ich mal irgendwo gehört.....oder gelesen?Naz hat geschrieben:NaNaii nid dasi wüsstKomischi Sach.. mol luege wies s'nöxscht mol wird...
Vom Vater zum Mönchsleben bestimmt, mit der Glut erster Jugendinbrunst einem frommen und asketisch-heldischen Ideal zugewandt, hatte er bei der ersten flüchtigen Begegnung, beim ersten Anruf des Lebens an seine Sinne, beim ersten Gruss des Weiblichen unweigerlich gespürt, dass hier sein Feind und Dämon stehe, dass das Weib seine Gefahr sei. HH 1930
alter sack hat geschrieben:ich bin schlicht und ergreifend der meinung, dass es okay ist, dem gegnerischen fan eins auf die fresse zu hauen
Du hesch zimmli dr ganzi Päch vo dr (Pizza-) Wält ka.Naz hat geschrieben:@All wo letscht Samschtig beschtellt händ:
Bi am Samschtig so um die 10ni nach de verkackte Strooseparade Hei koh, mied und kaputt, und do ich nid mag koche, hanni mi scho uff e feini Pizza vu Veloce gfreut.
Ahglüte.. Duscht.. gemütlich in e Trainer gschlüpft und in Gedanke hanni scho dr fein Gruch vu Pizza Prosciutto mit Buffala in de Nase kah... Denn e halb Stund spöter D.E.R SCHOCKERRRdes Tages (Als öb mi Streetparae nid scho gnueg gschockt hätt):
Scho wonni Pizza, no im Karton, ins Wohnzimmer dreiht ha zum mrs vorem Färnseh gemütlich z'mache, hett sich Pizza im Karton dinne umeverschobe.
Komisch hanni dänggt. die muess jo verdammt kli si![]()
Naja ka passiere dänk ich mir und mach mi, mitem lächle uffem Gsicht, bereit zum de Karton z'öffne. Dr Duft liegt in dr Luft, langsom aber sicher offenbart sich mir die wie gwohnt erhoffti gueti Pizza.
*TACK!!!!!!* SCHOCKER NR 2!
d'Pizza isch so kli gsi dasi uffeme normale Täller druff Platz kah hett... wenn das alles gsi wär....
Buffala Mozarella und Tomate püre sind nid uffenand gsi und so hetts sichs ergäh dases Stelle numme mit Tomatepüre und Stelle numme mit Buffala gäh hett. Das ganze hett zum kotze ussgseh und Schinke hett au kein druff kah.
Dr Teig isch am Rand verbrennt gsi und isch zur hälfti Bestandteil vu minnere Pizza gsi.
Ich glaub das Pizzaliebhaber unter uns könne das Delima guet nochvollzieh könne.
jetzt minni froog: Isch euch das au scho mol bim Veloce passiert? au am Samschtig.
Und vum Rotoloso erwarti, als führende Promotionflegel vu Veloce, e Stellignahm!
Messi![]()
Ich erklär mir das wie folgt:
1.Bufala Mozzarella isch bekannt dass sie extrem vill Wasser uusegitt, das merksch au wenn de se emol im Migros kaufsch, sie isch vill weicher als die normali...
2. Schinke gitt sowieso Wasser ab
3. Pizza isch kleiner gse als sunscht (käi Ahnig wieso)
Fazit: Alles schwümmt
Aber wieso dass die Pizza so klei gse isch, das ka ich dir au nid erkläre, die paar mol won i d´Pizza bi go hole han i gse wie sie dr Teig uss Kügeli wo alli öbbe gliich gros sinn mache, dorum ka dr au nid sage was dört schief gloffe isch... aber villicht hettr sie nid gnueg ussbreitet und denn isch sie statt breit dick gse? Käi Ahnig... aber schirb dene emol im Guestbook iine, dr Chef Antwortet amigs... Bi mir hänn sie bis jetzt nur eimol e kleine Fähler gmacht ka und dr Chef hett mir das genau erklärt ka und hett sich no (fascht) mit Handkuss entschuldigt...
[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
Und bi allne andere Pizze, dört machts denn nytt, dass die Bufala so viel wasser uusegitt? und dr Schinke jo au no?rotoloso hat geschrieben: 1.Bufala Mozzarella isch bekannt dass sie extrem vill Wasser uusegitt, das merksch au wenn de se emol im Migros kaufsch, sie isch vill weicher als die normali...
2. Schinke gitt sowieso Wasser ab
Fazit: Alles schwümmt

Erster, Einziger und Bester!
*** Dr. h.q. (doctor honoris querulanda)
aber nid dr Josef
*** Dr. h.q. (doctor honoris querulanda)
aber nid dr Josef
Es sinn ebbe alli 3 Sache uffs mol gse (wie heissts so schön: Für e Katastrophe bruchts immer mehreri UsslöserGrga Mali hat geschrieben:Und bi allne andere Pizze, dört machts denn nytt, dass die Bufala so viel wasser uusegitt? und dr Schinke jo au no?![]()

Bufala wo vill Wasser uusegit + Schinke wo au nomol vill Wasser uusegitt + isch sie kleiner als sunscth gse...
Wenn du e Bufala mit z.B.: Thunfisch nimmsche denn dänki dass das nid passiert denn Thunfisch gitt käi Wasser ab und wäge dr bufala isch d'Pizza halt eifach e bitz nässer... aber in dämfall sinn grad drei "Usslöser" vorhande gse...
PRO Pizzaunfallbehörde iifüerig mit mini Wenigkeit als Presidänt und off. teschter...

[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
Bisch viel in Zolli als Kind, kennsch di no rächt guet us in unserer tierli-und Pflanzewältrotoloso hat geschrieben: Thunfisch gitt käi Wasser ab

Lägg mir am Härz. Hän denn die kei Schwarzi Lischte deert bim Veloce, was me jezz mit was kombiniere deerf und was nid?
Erster, Einziger und Bester!
*** Dr. h.q. (doctor honoris querulanda)
aber nid dr Josef
*** Dr. h.q. (doctor honoris querulanda)
aber nid dr Josef
Wär käi schlächti idee, wird i grad als 1. Uffgob in Aagriff neh wenn d'Pizzaunfallbehörde ins Läbe gruefe wird und ich sovill gratis frässe ka wie i will (schis uff mi 28r BMIGrga Mali hat geschrieben:Lägg mir am Härz. Hän denn die kei Schwarzi Lischte deert bim Veloce, was me jezz mit was kombiniere deerf und was nid?

[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
28 tssssiiiiisssss, ich wär froh hätt i 28...rotoloso hat geschrieben:Wär käi schlächti idee, wird i grad als 1. Uffgob in Aagriff neh wenn d'Pizzaunfallbehörde ins Läbe gruefe wird und ich sovill gratis frässe ka wie i will (schis uff mi 28r BMI)
Erster, Einziger und Bester!
*** Dr. h.q. (doctor honoris querulanda)
aber nid dr Josef
*** Dr. h.q. (doctor honoris querulanda)
aber nid dr Josef
Bi au grad in de letschte Mönet vo 30 uff 28 aabekoh aber do in Spannie gohts wieder uffe (Jamon Pata Negra und Marisco säi DankGrga Mali hat geschrieben:28 tssssiiiiisssss, ich wär froh hätt i 28...

[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
Mhhh... glaub nid... do isch zumindescht no e gwüssi verbesserigsmarge dinnedoma hat geschrieben:...gibt es eigentlich beim Pizza Veloce auch girls die ausliefern oder nur Jungs?![]()
![]()

[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
Pizza sind e Wält für sich, ebenso d'Pizzakurierdiescht..
Bi däm Velopizzadingsbums, ähm Pizza Veloce mein i han ich no nie bstellt.
denn ich bi mit http://www.dieci.ch sehr zfriede, ka online bstelle, dört seht me d'bestellig sowie d'zyt wo mes igä het. Es git nie Diskussione über latschige Pizzas oder spoote Lieferige, stimmt eifach und uf dr Pizza isch das wo me bstellt het. Ebeso wird uf dr Homepage kommuniziert dass es am Wuchänd e bitz länger ka go bis d'Pizza kunnt.
Aber wie gseit me het uff Grund vo dr Onlinbstellig die genaue Zyt und wenn dr Kurier do isch gsesch uff dr Rächnig wenn er mit dr Pizza losdüst isch.
Wenn i in e Pizzeria gang gits für mi nur s'Bianca in Muttenz sit 30 Joor isch das mit Stammpizzeria, okay vor em Umbau isch die Beiz e Töfflibuebeträff gsi..

Bi däm Velopizzadingsbums, ähm Pizza Veloce mein i han ich no nie bstellt.
denn ich bi mit http://www.dieci.ch sehr zfriede, ka online bstelle, dört seht me d'bestellig sowie d'zyt wo mes igä het. Es git nie Diskussione über latschige Pizzas oder spoote Lieferige, stimmt eifach und uf dr Pizza isch das wo me bstellt het. Ebeso wird uf dr Homepage kommuniziert dass es am Wuchänd e bitz länger ka go bis d'Pizza kunnt.
Aber wie gseit me het uff Grund vo dr Onlinbstellig die genaue Zyt und wenn dr Kurier do isch gsesch uff dr Rächnig wenn er mit dr Pizza losdüst isch.
Wenn i in e Pizzeria gang gits für mi nur s'Bianca in Muttenz sit 30 Joor isch das mit Stammpizzeria, okay vor em Umbau isch die Beiz e Töfflibuebeträff gsi..

Dr Service isch sicher wichtig (und dä isch bim Veloce sicher nid schlächt) aber vorallem muess doch d'Pizza guet si und die schmeckt mir bim dieci eifach nid, aber das isch gschmack do losst sich stundelang drüber stritte...Tycoon hat geschrieben:Pizza sind e Wält für sich, ebenso d'Pizzakurierdiescht.. ]www.dieci.ch[/url] sehr zfriede, ka online bstelle, dört seht me d'bestellig sowie d'zyt wo mes igä het. Es git nie Diskussione über latschige Pizzas oder spoote Lieferige, stimmt eifach und uf dr Pizza isch das wo me bstellt het. Ebeso wird uf dr Homepage kommuniziert dass es am Wuchänd e bitz länger ka go bis d'Pizza kunnt.
Aber wie gseit me het uff Grund vo dr Onlinbstellig die genaue Zyt und wenn dr Kurier do isch gsesch uff dr Rächnig wenn er mit dr Pizza losdüst isch.
Wenn i in e Pizzeria gang gits für mi nur s'Bianca in Muttenz sit 30 Joor isch das mit Stammpizzeria, okay vor em Umbau isch die Beiz e Töfflibuebeträff gsi..![]()
[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
Ich ha au scho bim dieci bstellt und es isch wirklich entüschend, dr besti pizza service in basel un umgebig isch dr veloce und denn chunt de cedro, aber isch au nit anders zu erwarte bim veloce isch dr inhaber en italiener un bim cedro genauso die wisse halt scho wieme richtigi pizza macht do isch nüt tiefkühlt e richtige pizza kenner merkt das sofort 

-
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 755
- Registriert: 10.01.2005, 10:47