Seite 1 von 3

Fondue chinoise - eat as much as you can

Verfasst: 01.11.2005, 12:02
von Spalebärg
Ich will Chinesen Fondue haben! Und zwar nur beste Qualität!
Wo solls denn sein?

(Liebrütti fällt def. aus dem Rahmen)

Verfasst: 01.11.2005, 12:03
von Snowy
Has mol im Gifthüttli gha. Weiss aber nit obs das Agebot no het..

Gifthüttli isch aber immer e Bsuech wert!

Verfasst: 01.11.2005, 12:04
von Spalebärg
Snowy hat geschrieben:Has mol im Gifthüttli gha. Weiss aber nit obs das Agebot no het..

Gifthüttli isch aber immer e Bsuech wert!
Aber nicht beim Thema Fondue Chinoise!

Verfasst: 01.11.2005, 12:05
von redangel
Das isst meh nid inere Beiz, sondern dehei. mit sälbergmachte Säuceli.

Die gruusige Majonääs soose wo eifach eweng currypulver dra isch *würg*

Dehei isch es au gmietlicher. Immer wieder chli PAuse mache, und höggle bliibe.

Verfasst: 01.11.2005, 12:06
von schniposa
Spalebärg hat geschrieben:Ich will Chinesen Fondue haben! Und zwar nur beste Qualität!
Wo solls denn sein?

(Liebrütti fällt def. aus dem Rahmen)
ihr enttäuscht mich, so gutschweizerischer fudibünzli wie ich sie einschätze. eine spezialität nicht "gut schweizerisch" zu essen fällt ihnen hingegen aber doch nicht schwer. kommt als nächstes die anfrage für einen tipp zum tartarenhut oder für die indische küche??

Verfasst: 01.11.2005, 12:06
von Spalebärg
redangel hat geschrieben:Das isst meh nid inere Beiz, sondern dehei. mit sälbergmachte Säuceli.

Die gruusige Majonääs soose wo eifach eweng currypulver dra isch *würg*

Dehei isch es au gmietlicher. Immer wieder chli PAuse mache, und höggle bliibe.
Nüt isch - dä Fred dreiht sich nur um Beize-Chinoise!
Selbermache isch nur für Knuppersäck.

Verfasst: 01.11.2005, 12:06
von Cols
Ab ins Rössli an dr 6er Endstation z Allschwil!
Aber bi mr nit sicher obs dört immerno à discretion git...aber saumässig fein und Biilage und Saucene...mjam!

http://www.roessli-allschwil.ch/indexes/indnews.html

Verfasst: 01.11.2005, 12:07
von schniposa
redangel hat geschrieben:Das isst meh nid inere Beiz, sondern dehei. mit sälbergmachte Säuceli.

Die gruusige Majonääs soose wo eifach eweng currypulver dra isch *würg*

Dehei isch es au gmietlicher. Immer wieder chli PAuse mache, und höggle bliibe.
meinst du damit gemütlich chillen dabei und danach?

Verfasst: 01.11.2005, 12:07
von Spalebärg
schniposa hat geschrieben:ihr enttäuscht mich, so gutschweizerischer fudibünzli wie ich sie einschätze. eine spezialität nicht "gut schweizerisch" zu essen fällt ihnen hingegen aber doch nicht schwer. kommt als nächstes die anfrage für einen tipp zum tartarenhut oder für die indische küche??
indische Küche! Ich liebe es!
Argentinische Küche! Ich liebe es!
Mexikanische Küche! Ich liebe es!
Italo-Mapf! Molto bene!
Chinesen-Mapf! Ausgezeichnet!

Verfasst: 01.11.2005, 12:08
von Spalebärg
schniposa hat geschrieben:meinst du damit gemütlich chillen dabei und danach?
Volltreffer! :mad: ;) :D

Verfasst: 01.11.2005, 12:09
von penalty
Spalebärg hat geschrieben:(Liebrütti fällt def. aus dem Rahmen)
Wie wärs mit Rodersdorf

Verfasst: 01.11.2005, 12:09
von Diggi_Eier
redangel hat geschrieben:Das isst meh nid inere Beiz, sondern dehei. mit sälbergmachte Säuceli.

Die gruusige Majonääs soose wo eifach eweng currypulver dra isch *würg*

Dehei isch es au gmietlicher. Immer wieder chli PAuse mache, und höggle bliibe.
Ka dr nur zuestimme und s'beschte Chinoise- Fleisch holsch bim Ross-Metzger gegenüber vom Grotto.

Y würd em Spali ]au[/B] empfähle d'Sössli sälber z'mache (mit vyyl Knobli hehehe), statt das Fix-fertig Züügs ussem yymachglas.

Verfasst: 01.11.2005, 12:11
von Pascilicious
Naja, es git au tiptopi Säucli wo frisch gmacht sind, siehe Globus!

Verfasst: 01.11.2005, 12:13
von Female-Supporter
Do (Buebedorf Chrüz) isch's wirklig sensationell:
http://www.chruez.ch/chruez.html

Oder in Holderbank (halt nit grad ume Egge) isch's au total fein zumene mehr als faire Priis:
http://www.opd.ch/page.php?id=4037

Verfasst: 01.11.2005, 12:14
von sergipe
Rheinfelderhof

Verfasst: 01.11.2005, 12:14
von Diggi_Eier
Es git in Kleihünige au e gueti Chinoise- Beiz, abr kumm-y hüt no druff?? Es isch dört bi dr Bruck in dr nöchi vom Rest. Schiff....

Edith:
Messi
sergipe hat geschrieben:Rheinfelderhof

Verfasst: 01.11.2005, 12:17
von schniposa
Female-Supporter hat geschrieben:Do (Buebedorf Chrüz) isch's wirklig sensationell:
http://www.chruez.ch/chruez.html

Oder in Holderbank (halt nit grad ume Egge) isch's au total fein zumene mehr als faire Priis:
http://www.opd.ch/page.php?id=4037
aha femsup meldet sich bei einem essensthema! hunger, gelle! :p
en guete

Verfasst: 01.11.2005, 12:20
von Female-Supporter
schniposa hat geschrieben:aha femsup meldet sich bei einem essensthema! hunger, gelle! :p
en guete
Jo, wenn's halt um's Kulinarische goht.... :D !!
Näi, eigentlig nüm, ha grad es paar Friehligsrolle vernichtet ;) !!

Verfasst: 01.11.2005, 12:47
von vizekönig
sergipe hat geschrieben:Rheinfelderhof
dito! alle jahre wieder.... :)

oder rest. charlston in rynach isch au nid schlächt....

Verfasst: 01.11.2005, 12:52
von hamphry
Ha s mol im Waldhuus ka isch au no fein gsi...

Verfasst: 01.11.2005, 13:13
von Spalebärg
Female-Supporter hat geschrieben:Do (Buebedorf Chrüz) isch's wirklig sensationell:
http://www.chruez.ch/chruez.html

Oder in Holderbank (halt nit grad ume Egge) isch's au total fein zumene mehr als faire Priis:
http://www.opd.ch/page.php?id=4037
Holderbank ist mir natürlich bekannt! Ist schon ganz i.O. dort.

Das Teil in Rodersdorf gilts mal zu testen.

Verfasst: 01.11.2005, 13:27
von AVATAR
Female-Supporter hat geschrieben:Do (Buebedorf Chrüz) isch's wirklig sensationell:
http://www.chruez.ch/chruez.html

Oder in Holderbank (halt nit grad ume Egge) isch's au total fein zumene mehr als faire Priis:
http://www.opd.ch/page.php?id=4037
jep, holderbank ist dev. eine reise wert und dieses gericht zu geniessen ;)

Verfasst: 01.11.2005, 13:29
von Spalebärg
Bin ich eigentlich der Einzige welcher findet dass Brüderlin im Liebrüti kläglich nachgelassen hat?

Irgendwie mochte ich aber die Stimmung dort :)

Verfasst: 01.11.2005, 13:30
von gego
s beschte isch und blibt der schützegarte in allschwil grad bim mc...mega fleisch mega sauce muesch eifach reserviere...

Verfasst: 01.11.2005, 13:31
von Spalebärg
gego hat geschrieben:s beschte isch und blibt der schützegarte in allschwil grad bim mc...mega fleisch mega sauce muesch eifach reserviere...
Dort hatte ich mal Hausverbot....

Verfasst: 01.11.2005, 13:32
von Baron Zwingstein
Unsereiner kennt es nur vom Bistro...und vom Panama, das war aber in Paris...

Verfasst: 01.11.2005, 13:33
von schniposa
Spalebärg hat geschrieben:Dort hatte ich mal Hausverbot....
ach? :p

10zfdr

Verfasst: 01.11.2005, 13:34
von Spalebärg
schniposa hat geschrieben:ach? :p

10zfdr
so a la: siehst du wirte schwitzen, siehst du gäste panisch fliehn, hat spalenbärg nichts gutes im sinn....

jaja, ein relikt vergangener tage...

Verfasst: 01.11.2005, 13:35
von rotoloso
Spalebärg hat geschrieben:Ich will Chinesen Fondue haben! Und zwar nur beste Qualität!
Wo solls denn sein?

(Liebrütti fällt def. aus dem Rahmen)
Stadtcasion hett das emol "à discretion" aabotte und no zimmli guet, weiss nümm ob sis no mache, i ha ebbe e paar mol deftig zuegschlage... :D

Verfasst: 01.11.2005, 13:35
von schniposa
Baron Zwingstein hat geschrieben:Unsereiner kennt es nur vom Bistro...und vom Panama, das war aber in Paris...
guten tag euer durchlocht

meldet er sich nun von "ännet der hülftenschanz"?