Seite 3 von 5

Verfasst: 18.11.2008, 10:13
von jay
Toastbrot, Schinken, Gürkchen, Curryketchup (scharf), Schmelzkäse

Einfach, schnell und gut.

Verfasst: 18.11.2008, 10:33
von missy21
Riesespächt hat geschrieben:In Ebikon... :rolleyes:

Do bini jo no schnäller in England... hehe. Kame dä Siech nit eifach ime Lade kaufe?
na wenn schon luzern, dann lieber gleich :cool: NEW YORK FOOD :cool: *jummie*

Verfasst: 18.11.2008, 10:38
von Latteknaller
Riesespächt hat geschrieben:@ einspielen
Das unde links vo dim 1. Post isch das ominöse Rättich-Zügs oder!? Hol mr gläb hüt.

Gescht hamer Brot und e halbs Poulet gholt und denn bini so uffgregt gsi dass i Salat und dä ganzi Plunder vergässe ha :D s isch trotzdäm guet gsi...

S Edith isch emol in England gsi und het folgende Tipp für Euch:

e Toastbrot
1. schicht: Beans
2. schicht: Beans
3. schicht: Beans
4. schicht: Saussages
5. schicht: Beans
6. schicht: Minzsose
7. schicht: Beans
und nomol e Toastbrot
erinneret my irgendwie an:
http://www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE

spam, spam, spam, spam, spam, bacon and spam

Verfasst: 18.11.2008, 10:46
von auslandbasler
Dannemann hat geschrieben:zopf mit butter und nutela! mhhh!
no besser für mi, butter und denn fett ovi druff, eifach s'pulver....

Verfasst: 18.11.2008, 10:49
von auslandbasler
Riesespächt hat geschrieben:I hätt no e Froog:

Wenn i mr ame e Burger sälber mach, denn hätti gärn dä Käs wo si in de Burgerbude hän, dä Ami-Käs, heisst doch "Cheddar" oder!? Weiss ein wome dä kaufe ka? Ha scho paar mol gluegt und gfrogt, nix gfunde.
im dütschä dört an dr gränzä bim carrhart, wiä heisst dä, kaufhof oder so....

Verfasst: 18.11.2008, 11:13
von Karli
2 grossi Stück, vonere Buurefrou im Houzofe bachne, ämmitaler Ankezüpfe
je nach guschto säubergmachte Anke, Sämpf und/oder Majo
2 schnäfu saftigi Buurehamme diräkt abem Schänku gschnitte
Mmmmmmmmhhhhhhhh...

Verfasst: 18.11.2008, 11:35
von Riesespächt
Karli hat geschrieben:2 grossi Stück, vonere Buurefrou im Houzofe bachne, ämmitaler Ankezüpfe
je nach guschto säubergmachte Anke, Sämpf und/oder Majo
2 schnäfu saftigi Buurehamme diräkt abem Schänku gschnitte
Mmmmmmmmhhhhhhhh...
:confused: :confused: echat schtaim schalosh?? isch das geisse-sproch?

Verfasst: 18.11.2008, 12:02
von dasto
mis ultimative sandwich:
-Baguett-Brot
-Sauce entweder eine feine Knoblauchsauce oder ein gemisch aus Ketchup/Mayo/Senf
-Salat
-Tomaten
-Essiggurken
-Poulet
-Gebratener Speck
-Schemlzkäse

SO und etz hani Hunger..

Verfasst: 18.11.2008, 12:23
von Asselerade
pflicht nummer 1 ist knuspriges brot (baguette brot). wenn ich da an die scheisse vom "super-duper-es-isch-s-modischte-lokal-wo-gits" subway denke, die aufgrund der amerikanischen scheisse nur "pfludriges" brot haben, lob ich mir doch die klassischen "französischen" baguette mit thon, tomaten, mayo und ein paar salatscheiben...

Verfasst: 18.11.2008, 18:21
von hanfueli
Also absolut s geilschte ische breits Baguette mit Tomatesauce (am beschte d Reste vonere Selbergmachte oder so...) und eme Schnitzel (cha au e Stück Hackbrote, Pouletbruscht usw. sii) Denn je nach Gschmack no biz Gwürz und Sambal drii und fertig isch dr perfekti Reschtverwerter :D

Verfasst: 18.11.2008, 18:27
von Riesespächt
hanfueli hat geschrieben:isch dr perfekti Reschtverwerter :D
Uffgwärmti Sache sine eh die beschte!

Edith: Geili Sieche!! Mittlerwile sin guet e paar Zuetate zämmecho, i mach denn wiedermol e Update uff dr 1. Site.

Verfasst: 18.11.2008, 19:32
von Pascilicious
Sooo grad paar Roastbeef sandwiches mit cheddar gmacht.... glaub kei Fred het jemols so e Wälle voll Begeisterig usglöst!!! :D

Verfasst: 19.11.2008, 10:15
von Mayor
missy21 hat geschrieben:na wenn schon luzern, dann lieber gleich :cool: NEW YORK FOOD :cool: *jummie*
Mi Lieblingslade in Luzärn!!!!! Ka nidd an Luzärn verbyy, ohni Abstächer dört yyne :cool:

Verfasst: 19.11.2008, 10:19
von Riesespächt
Pascilicious hat geschrieben:Sooo grad paar Roastbeef sandwiches mit cheddar gmacht.... glaub kei Fred het jemols so e Wälle voll Begeisterig usglöst!!! :D
Wo gefunden? Original?

Verfasst: 19.11.2008, 10:23
von auslandbasler
Riesespächt hat geschrieben:Wo gefunden? Original?
ah, isch mr grad no ihgfallä, ich kauf dr cheddar jewiils im marktkauf in weil am rhein.

Verfasst: 19.11.2008, 10:23
von radiobemba
Asselerade hat geschrieben:pflicht nummer 1 ist knuspriges brot (baguette brot). wenn ich da an die scheisse vom "super-duper-es-isch-s-modischte-lokal-wo-gits" subway denke, die aufgrund der amerikanischen scheisse nur "pfludriges" brot haben, lob ich mir doch die klassischen "französischen" baguette mit thon, tomaten, mayo und ein paar salatscheiben...
nee, sone chees-brötli usem subway, frisch usem ofe, schlot praktisch nüt, d sandwich selber findi denn au nümm dr oberhammer.

Mi Favorit zum sälber mache:
Baguette
Poulet (nach Möglichkeit mit biz knuspriger Hut)
Zwibleringli (ev. au zersch biz in dr Pfanne adämpft (oder wie me demm seit)
Kopfsalat
Tomate
z oberst Mayo
z underscht Barbecue-Sauce

Verfasst: 19.11.2008, 10:33
von Rüdiger
für Euch das hier:
Bild

Verfasst: 19.11.2008, 11:35
von Riesespächt
Rüdiger hat geschrieben:für Euch das hier:[/IMG]
was wotsch mit däm? sehn us wie die billige hotdogs, wo si für Frässwettbewärb nämme.....und die 1.-ler vom ikea...pff

Verfasst: 19.11.2008, 11:55
von Rüdiger
Riesespächt hat geschrieben:was wotsch mit däm? sehn us wie die billige hotdogs, wo si für Frässwettbewärb nämme.....und die 1.-ler vom ikea...pff
aber den Schwanz hast du schon gesehen?

Verfasst: 19.11.2008, 14:28
von Mayor
Riesespächt hat geschrieben:was wotsch mit däm? sehn us wie die billige hotdogs, wo si für Frässwettbewärb nämme.....und die 1.-ler vom ikea...pff
:D

(Luegs nomol genau aa ;) )

Verfasst: 19.11.2008, 14:39
von unwichtig
Mayor hat geschrieben: :D

(Luegs nomol genau aa ;) )
für ihn scheinbar normal :p

Verfasst: 19.11.2008, 15:28
von Riesespächt
Ayatolllah!!! :eek:

Das hani nit gseh, Ratten-Rüdiger!!!! :D

Verfasst: 19.11.2008, 15:58
von radiobemba
Rüdiger hat geschrieben:für Euch das hier:
Bild
I sag immer: Uf d Sauce kunnts drufa

Verfasst: 19.11.2008, 16:05
von Italiano
chabatta
anstatt mit butter mit ricotta bestriiche
denn
rohschinge (san daniele oder parma)
ruccola
schwarzi olive
und denn no parmesan (aber bitte parmigiano reggiano)

Verfasst: 19.11.2008, 16:15
von Aficionado
Asselerade hat geschrieben:"französischen" baguette mit thon, tomaten, mayo und ein paar salatscheiben...
Thon ohne Zwiebeln, wie geht das denn?

Verfasst: 19.11.2008, 16:22
von radiobemba
Aficionado hat geschrieben:Thon ohne Zwiebeln, wie geht das denn?
Als ob de nid scho gnueg Mundgruch hättisch vom Thon. Thon goht gar nid!

Verfasst: 19.11.2008, 16:23
von auslandbasler
Aficionado hat geschrieben:Thon ohne Zwiebeln, wie geht das denn?
also, ich brauch dafür auch keine zwiebeln, sind viel zu stark für den guten thongeschmack....

Verfasst: 19.11.2008, 16:32
von jay
radiobemba hat geschrieben:Als ob de nid scho gnueg Mundgruch hättisch vom Thon. Thon goht gar nid!
Verstehe auch nicht, wie man so etwas hässliches essen kann.

Verfasst: 19.11.2008, 16:37
von radiobemba
jay hat geschrieben:Verstehe auch nicht, wie man so etwas hässliches essen kann.
Vorallem muess me das wirklich sehr gärn ha, schmeggsch es jo drei Tag spöter immerno

Verfasst: 19.11.2008, 16:41
von Riesespächt
Thon isch doch guet, so Mousse, dasch dr Hit! Aber i ka au verstoh dass mes ka hässlich finde.