Verfasst: 18.11.2008, 10:13
Toastbrot, Schinken, Gürkchen, Curryketchup (scharf), Schmelzkäse
Einfach, schnell und gut.
Einfach, schnell und gut.
na wenn schon luzern, dann lieber gleichRiesespächt hat geschrieben:In Ebikon...
Do bini jo no schnäller in England... hehe. Kame dä Siech nit eifach ime Lade kaufe?
erinneret my irgendwie an:Riesespächt hat geschrieben:@ einspielen
Das unde links vo dim 1. Post isch das ominöse Rättich-Zügs oder!? Hol mr gläb hüt.
Gescht hamer Brot und e halbs Poulet gholt und denn bini so uffgregt gsi dass i Salat und dä ganzi Plunder vergässe has isch trotzdäm guet gsi...
S Edith isch emol in England gsi und het folgende Tipp für Euch:
e Toastbrot
1. schicht: Beans
2. schicht: Beans
3. schicht: Beans
4. schicht: Saussages
5. schicht: Beans
6. schicht: Minzsose
7. schicht: Beans
und nomol e Toastbrot
no besser für mi, butter und denn fett ovi druff, eifach s'pulver....Dannemann hat geschrieben:zopf mit butter und nutela! mhhh!
im dütschä dört an dr gränzä bim carrhart, wiä heisst dä, kaufhof oder so....Riesespächt hat geschrieben:I hätt no e Froog:
Wenn i mr ame e Burger sälber mach, denn hätti gärn dä Käs wo si in de Burgerbude hän, dä Ami-Käs, heisst doch "Cheddar" oder!? Weiss ein wome dä kaufe ka? Ha scho paar mol gluegt und gfrogt, nix gfunde.
Karli hat geschrieben:2 grossi Stück, vonere Buurefrou im Houzofe bachne, ämmitaler Ankezüpfe
je nach guschto säubergmachte Anke, Sämpf und/oder Majo
2 schnäfu saftigi Buurehamme diräkt abem Schänku gschnitte
Mmmmmmmmhhhhhhhh...
Uffgwärmti Sache sine eh die beschte!hanfueli hat geschrieben:isch dr perfekti Reschtverwerter![]()
Mi Lieblingslade in Luzärn!!!!! Ka nidd an Luzärn verbyy, ohni Abstächer dört yynemissy21 hat geschrieben:na wenn schon luzern, dann lieber gleichNEW YORK FOOD
*jummie*
Wo gefunden? Original?Pascilicious hat geschrieben:Sooo grad paar Roastbeef sandwiches mit cheddar gmacht.... glaub kei Fred het jemols so e Wälle voll Begeisterig usglöst!!!![]()
ah, isch mr grad no ihgfallä, ich kauf dr cheddar jewiils im marktkauf in weil am rhein.Riesespächt hat geschrieben:Wo gefunden? Original?
nee, sone chees-brötli usem subway, frisch usem ofe, schlot praktisch nüt, d sandwich selber findi denn au nümm dr oberhammer.Asselerade hat geschrieben:pflicht nummer 1 ist knuspriges brot (baguette brot). wenn ich da an die scheisse vom "super-duper-es-isch-s-modischte-lokal-wo-gits" subway denke, die aufgrund der amerikanischen scheisse nur "pfludriges" brot haben, lob ich mir doch die klassischen "französischen" baguette mit thon, tomaten, mayo und ein paar salatscheiben...
was wotsch mit däm? sehn us wie die billige hotdogs, wo si für Frässwettbewärb nämme.....und die 1.-ler vom ikea...pffRüdiger hat geschrieben:für Euch das hier:[/IMG]
aber den Schwanz hast du schon gesehen?Riesespächt hat geschrieben:was wotsch mit däm? sehn us wie die billige hotdogs, wo si für Frässwettbewärb nämme.....und die 1.-ler vom ikea...pff
Riesespächt hat geschrieben:was wotsch mit däm? sehn us wie die billige hotdogs, wo si für Frässwettbewärb nämme.....und die 1.-ler vom ikea...pff
für ihn scheinbar normalMayor hat geschrieben:
(Luegs nomol genau aa)
I sag immer: Uf d Sauce kunnts drufaRüdiger hat geschrieben:für Euch das hier:
Thon ohne Zwiebeln, wie geht das denn?Asselerade hat geschrieben:"französischen" baguette mit thon, tomaten, mayo und ein paar salatscheiben...
Als ob de nid scho gnueg Mundgruch hättisch vom Thon. Thon goht gar nid!Aficionado hat geschrieben:Thon ohne Zwiebeln, wie geht das denn?
also, ich brauch dafür auch keine zwiebeln, sind viel zu stark für den guten thongeschmack....Aficionado hat geschrieben:Thon ohne Zwiebeln, wie geht das denn?
Verstehe auch nicht, wie man so etwas hässliches essen kann.radiobemba hat geschrieben:Als ob de nid scho gnueg Mundgruch hättisch vom Thon. Thon goht gar nid!
Vorallem muess me das wirklich sehr gärn ha, schmeggsch es jo drei Tag spöter immernojay hat geschrieben:Verstehe auch nicht, wie man so etwas hässliches essen kann.