Seite 2 von 3

Verfasst: 18.04.2005, 11:25
von hoebbsi
Karli hat geschrieben:6 Löffel Mähl rösten, 1l Wasser derzue gäh, salze, 40 Minute chöcherle.
mit gribnegim Chäs drüber schlürfe.
Bild
ist ja fast eine béchamel-sauce... :p :D

Verfasst: 18.04.2005, 11:55
von teutone
In mim Kiehlschrank herrscht zum Glück nie Ebbe, mi Wohnpartner isch halt verfrässe :D :D

Digg gsi Alte

Verfasst: 18.04.2005, 12:32
von baslerstab
geht alle zum psychiater! ihr seid doch alle nicht dicht!

Verfasst: 18.04.2005, 12:40
von Bandita
Brot mit Nutella und ANGGE, und usser s'Brot stoht alles im Küehlschrangg :D :D :D :D

Verfasst: 18.04.2005, 13:04
von Russe
baslerstab hat geschrieben:geht alle zum psychiater! ihr seid doch alle nicht dicht!
exactomundo!!

und ich ha immer gmeint ich ha kei ahnig vo ässe!!

Verfasst: 18.04.2005, 13:08
von redangel
Riiiiis mit Zuchettistückli und Cantadoukäs druntergmischt....o.k o.k villicht nid grad öbbis fürs Aug derfüür umso "mmmhhh"

gschwellti Härdöpfel in schiibe oder stückli schniide und denn mit Pastetlifüllig aabröötle....

Verfasst: 18.04.2005, 13:17
von Hank Hoover
redangel hat geschrieben:Riiiiis mit Zuchettistückli und Cantadoukäs druntergmischt....o.k o.k villicht nid grad öbbis fürs Aug derfüür umso "mmmhhh"

gschwellti Härdöpfel in schiibe oder stückli schniide und denn mit Pastetlifüllig aabröötle....
du hesch e sinn für e wahri koschkunscht!

Aber scho numme härdöpfel mit cantadou ufstrich isch e wahre gnuss, ob dass au e kulinarische tiefflieger isch...

Verfasst: 18.04.2005, 13:20
von baslerstab
Hank Hoover hat geschrieben:Aber scho numme härdöpfel mit cantadou ufstrich isch e wahre gnuss, ob dass au e kulinarische tiefflieger isch...
wie stohts mit sänf zu dr broodwurscht....`?

Verfasst: 18.04.2005, 13:25
von Hank Hoover
baslerstab hat geschrieben:wie stohts mit sänf zu dr broodwurscht....`?
na guet die wos gärn händ,

ich nimm lieber ohni, aber isch uf jede fall kei kulinarische tiefflieger...

Verfasst: 18.04.2005, 13:33
von redangel
@hanki
Cantadou in Sauce, Cantadou unter Teigware eifach dr Hammer. Bi froh gits so viel verschiedeni Gschmaggsrichtige suscht wärs chli langwiilig

@ BS-Stab
dasch vergwaltigung vo dr Brotwurscht.

Verfasst: 18.04.2005, 13:38
von alter sack
[quote="COCKY"]weisse bohnen an tomatensauce aus der büchse, mein lieblingsessen aus der studentenzeit!
]

dazu ein paar speckwürfeli, etwas chilli und tabasco, frisches brot und fettich!

wichtig ist ja vor allem: eine pfanne, kein geschirr, nix abwaschen!

der alte sack

Verfasst: 18.04.2005, 13:40
von Hank Hoover
redangel hat geschrieben:@hanki
Cantadou in Sauce, Cantadou unter Teigware eifach dr Hammer. Bi froh gits so viel verschiedeni Gschmaggsrichtige suscht wärs chli langwiilig
do hesch rächt madame ;) cantadou unter e paar teigware schmeggt wundrbar, es git au no die vo tartar glaubs mit paprika gschmaggt, schmeggt au herrlich zu teigware, muesch mol probiere...

Verfasst: 18.04.2005, 14:13
von COCKY
alter sack hat geschrieben:dazu ein paar speckwürfeli, etwas chilli und tabasco, frisches brot und fettich!

wichtig ist ja vor allem: eine pfanne, kein geschirr, nix abwaschen!

der alte sack
voilà !!! ein "alter" kenner, eben. :D ;)

Verfasst: 18.04.2005, 14:44
von Karli
Genau so. Wie Terence Hill in irgend einem Film.

Verfasst: 18.04.2005, 15:53
von baslerstab
redangel hat geschrieben:@ BS-Stab
dasch vergwaltigung vo dr Brotwurscht.
solang sie sich nicht an mir rächt.......

Verfasst: 18.04.2005, 16:08
von AJZ
Pernambuco hat geschrieben:Salami-Frapes

3 dl Milch und 100 gr. Nostrano-Salami in e Mixer.
3 min. guet mixe und fertig isch das getränk!
hey das isch jetz aber ächt sau gruusig, für das hesch fascht e baar and ohre verdient!

Verfasst: 18.04.2005, 16:16
von sunrider
3/5 trüben Apfelsaft
3/10 Milch
1/10 Rahm halbfett
Wenige tropfen Zitronensaft

Und fertig ist etwas Schräges.

Verfasst: 18.04.2005, 16:23
von Mayor
E Ommlett uss 2 Eier
Tilsiter, Emmetaler oder Ähnliches drüber (solangs no uff em Füür isch)
Würze (noch beliebe)
und denne wenns uff em Täller isch Ärdbeer-Gomfi drüber stryyche

Yammi... (also wo-n-ych glai gsi bi hett mr das gschmöggt....)

Verfasst: 18.04.2005, 16:39
von alhoil
:eek: :eek:

Wenn öbber will Diät mache: mit em duureläse vom däm Sred vergoht aim dr Hunger ganz schnäll...

Meine Fresse...

Verfasst: 18.04.2005, 16:48
von baslerstab
sunrider hat geschrieben:3/5 trüben Apfelsaft
3/10 Milch
1/10 Rahm halbfett
Wenige tropfen Zitronensaft

Und fertig ist etwas Schräges.
do fählt dr schnabbbbs!

Verfasst: 18.04.2005, 16:50
von Versumpfte
100 gramm Lyoner und denn uf jedes Stugg deftig Mayonnaise drufdätsche...fertisch sch'der Snack! :D

Verfasst: 18.04.2005, 18:01
von RHIENTLER
Cremeschnitta mit Mayo scho probiert??

Linzerschnitta mit Vanillecreme.

Erdbeertörtli mit Essiggurka.

Verfasst: 18.04.2005, 18:05
von Lou C. Fire
Bei diesen Antworten wundert es mich nicht, dass jede noch so ecklige Burger- oder Kebab-Bude eine Goldgrube ist.....

Verfasst: 18.04.2005, 18:18
von ellesse
Versumpfte hat geschrieben:100 gramm Lyoner und denn uf jedes Stugg deftig Mayonnaise drufdätsche...fertisch sch'der Snack! :D
Mit viel sänf statt mayo schmeckts au prima :)

Verfasst: 18.04.2005, 18:36
von Goofy
baslerstab hat geschrieben:wie stohts mit sänf zu dr broodwurscht....`?
Also ich ha gärn Sänf ohni Broodwurscht...

Verfasst: 18.04.2005, 18:52
von Karli
hoebbsi hat geschrieben:ist ja fast eine béchamel-sauce... :p :D
Falsch git öppis anders.
Bild

Verfasst: 19.04.2005, 01:54
von *BEBBI*4ever!!!
Empfählig vom "Scheff dö Cousine":

Brot, Angge druff, Gonfi druff (egal welli) und denn Kääs gschiiblet (Gruyere sehr empfählenswärt!) drufflege und fertig isch s Zmoorge :D

Verfasst: 19.04.2005, 13:25
von Marylou
eifach und immer e gueti notfalllösig: brot mit maggi!!! mmmmmmh!!!

Verfasst: 19.04.2005, 13:28
von örjan berg
Marylou hat geschrieben:eifach und immer e gueti notfalllösig: brot mit maggi!!! mmmmmmh!!!
da muess nit mol e notfalllösig si.

Verfasst: 19.04.2005, 13:32
von 04051994
- Glas mit Nutella, Senf und Konfitüre (z.B Erdbeere) füllen,
20 Minuten in Tiefkühler stellen, rausnehmen, dann ein rohes Ei
drüber und noch ein bisschen Muskat drüberstreuen - fertig!

Falls das Nutella zu wenig cremig ist -> mit Sonnenblumenöl verdünnen.

Wer es gern mit Alkohol hat -> noch ein Gutsch Grand Marnier
drauf!