Seite 7 von 22

Verfasst: 12.08.2005, 23:56
von redblue-calvin
doma hat geschrieben:Ich habe heute auch bei Pizza Veloce bestellt und ich muss sagen die Pizzas sind fantastisch, nette bedienung am telefon, nette leute die ausliefern einfach super
macht aber so weiter :) :)
verdammt - bin einfach immer zuspät!

Verfasst: 13.08.2005, 02:03
von Pascilicious
redblue-calvin hat geschrieben:dräggs veloce! liiferet nur bis am elfi! ha jetzt bim XXL bstellt! dasch e servis!
Service??!! ha bim erschte mol müesse 90 min. warte!!! ha den nomol e chance welle gäh.. den 2 Std. und den nieme!! Pizza sind aber scho no geil gsi und gross..

Verfasst: 13.08.2005, 02:39
von Cachaca
also bi däre Uswahl würdi mol sage Pizza Blitz. Muess no sage dass i nid alli kenn. Aber do bini sicher nid die Einzig. ^^

Wenn me no dörf afiege, gönd dach nach Schwellheim in Pizza Store, dört chönneder au grad no e Döner mitnäh und hei liifere dien si au. :cool:

Ali, mer vermisse di im PizzaStore!!! :D

Verfasst: 13.08.2005, 10:16
von redblue-calvin
Pascilicious hat geschrieben:Service??!! ha bim erschte mol müesse 90 min. warte!!! ha den nomol e chance welle gäh.. den 2 Std. und den nieme!! Pizza sind aber scho no geil gsi und gross..
Wo wohnst du? EDIT: Riehen.. Pizza Melsa wäre da ja auch eine Variante ;)

Bei mir sagen sie immer 30-45 min., meistens ist die pizza nach 20min bei mir (im Glaibasel)!

Verfasst: 13.08.2005, 10:22
von SCAR
esp hat geschrieben:Akzeptieret doch eifach emol dr königs pizza in dornach!

Eifach Nr. 1! :D
Für Dürum d Nr.1 für Pizza nach em Bonanza Kurier d Nr.2!

Verfasst: 13.08.2005, 11:36
von doma
Pizza Veloce bis 23.00??? vielleicht steht es so auf der Karte ich habe aber auch schon 23.15 pizza bestellt und innert 20min war sie bei mir zu hause, und sie war sehr gut, Pizza Veloce sind die besten, bestelle nur noch bei Ihnen, wichtig ist, dass Sie immer so bleiben :) :) Bravo bravo

Verfasst: 14.08.2005, 22:02
von doma
Gestern abend habe ich wieder mal beim Pizza Veloce bestellt, das essen war fabelhaft, Liefertermin: 20min, einfach super, schade, dass der fahrer kein wort deutsch kann aber trotzdem ok, :D :D

Verfasst: 14.08.2005, 22:06
von Pascilicious
[quote="redblue-calvin"]Wo wohnst du? EDIT: Riehen.. Pizza Melsa wäre da ja auch eine Variante ]
Rauracher. Ja Melsa bstelli eigentlich nur no. Grad hüte eini bstellt. Genau, ha mol müesse 15 Min. warte...hehe. Und sie sind au no guet!
Bescht Pizza in Umgäbig isch allerdings vom Restaurant Domino im Hirzbrunnequartier.

Verfasst: 15.08.2005, 10:47
von baslerstab
rotoloso hat geschrieben:Ich find das ebbe Toll... was gitt dä an Benzin uss zum uf Therwil goh? aber är hett 1 zfridene Kund, das macht vill uss... glaubmrs, über s'Ässe vom Veloce könnemer getrenntr Meinig si aber dä weiss wieme e Kund z'friede stellt...
wüssten die, wie man ihre kunden zufriedenstellt, hätte mir folgendes "team-mitglied" die pizza aushändigen sollen, verdammt:

Bild

Verfasst: 15.08.2005, 11:12
von Naz
@All wo letscht Samschtig beschtellt händ:

Bi am Samschtig so um die 10ni nach de verkackte Strooseparade Hei koh, mied und kaputt, und do ich nid mag koche, hanni mi scho uff e feini Pizza vu Veloce gfreut.

Ahglüte.. Duscht.. gemütlich in e Trainer gschlüpft und in Gedanke hanni scho dr fein Gruch vu Pizza Prosciutto mit Buffala in de Nase kah... Denn e halb Stund spöter D.E.R SCHOCKERRR :eek: des Tages (Als öb mi Streetparae nid scho gnueg gschockt hätt):

Scho wonni Pizza, no im Karton, ins Wohnzimmer dreiht ha zum mrs vorem Färnseh gemütlich z'mache, hett sich Pizza im Karton dinne umeverschobe.

Komisch hanni dänggt. die muess jo verdammt kli si :eek:

Naja ka passiere dänk ich mir und mach mi, mitem lächle uffem Gsicht, bereit zum de Karton z'öffne. Dr Duft liegt in dr Luft, langsom aber sicher offenbart sich mir die wie gwohnt erhoffti gueti Pizza.


*TACK!!!!!!* SCHOCKER NR 2!

d'Pizza isch so kli gsi dasi uffeme normale Täller druff Platz kah hett... wenn das alles gsi wär....

Buffala Mozarella und Tomate püre sind nid uffenand gsi und so hetts sichs ergäh dases Stelle numme mit Tomatepüre und Stelle numme mit Buffala gäh hett. Das ganze hett zum kotze ussgseh und Schinke hett au kein druff kah.
Dr Teig isch am Rand verbrennt gsi und isch zur hälfti Bestandteil vu minnere Pizza gsi.

Ich glaub das Pizzaliebhaber unter uns könne das Delima guet nochvollzieh könne.

jetzt minni froog: Isch euch das au scho mol bim Veloce passiert? au am Samschtig.

Und vum Rotoloso erwarti, als führende Promotionflegel vu Veloce, e Stellignahm!

Messi :cool:

Verfasst: 15.08.2005, 11:33
von Eckfahne
Naz hat geschrieben:@All wo letscht Samschtig beschtellt händ:

Bi am Samschtig so um die 10ni nach de verkackte Strooseparade Hei koh, mied und kaputt, und do ich nid mag koche, hanni mi scho uff e feini Pizza vu Veloce gfreut.

Ahglüte.. Duscht.. gemütlich in e Trainer gschlüpft und in Gedanke hanni scho dr fein Gruch vu Pizza Prosciutto mit Buffala in de Nase kah... Denn e halb Stund spöter D.E.R SCHOCKERRR :eek: des Tages (Als öb mi Streetparae nid scho gnueg gschockt hätt):

Scho wonni Pizza, no im Karton, ins Wohnzimmer dreiht ha zum mrs vorem Färnseh gemütlich z'mache, hett sich Pizza im Karton dinne umeverschobe.

Komisch hanni dänggt. die muess jo verdammt kli si

Naja ka passiere dänk ich mir und mach mi, mitem lächle uffem Gsicht, bereit zum de Karton z'öffne. Dr Duft liegt in dr Luft, langsom aber sicher offenbart sich mir die wie gwohnt erhoffti gueti Pizza.


*TACK!!!!!!* SCHOCKER NR 2!

d'Pizza isch so kli gsi dasi uffeme normale Täller druff Platz kah hett... wenn das alles gsi wär....

Buffala Mozarella und Tomate püre sind nid uffenand gsi und so hetts sichs ergäh dases Stelle numme mit Tomatepüre und Stelle numme mit Buffala gäh hett. Das ganze hett zum kotze ussgseh und Schinke hett au kein druff kah.
Dr Teig isch am Rand verbrennt gsi und isch zur hälfti Bestandteil vu minnere Pizza gsi.

Ich glaub das Pizzaliebhaber unter uns könne das Delima guet nochvollzieh könne.

jetzt minni froog: Isch euch das au scho mol bim Veloce passiert? au am Samschtig.

Und vum Rotoloso erwarti, als führende Promotionflegel vu Veloce, e Stellignahm!

Messi :cool:
Also das Problem kenn ich, aber nur bim Pizza-Blitz. Dr Veloce het bis jetzte immer tiptop Pizza heimekriegt... hesch bim Trinkgäld gspart s letscht mol? :D :D

Verfasst: 15.08.2005, 11:35
von Naz
Eckfahne hat geschrieben:Also das Problem kenn ich, aber nur bim Pizza-Blitz. Dr Veloce het bis jetzte immer tiptop Pizza heimekriegt... hesch bim Trinkgäld gspart s letscht mol? :D :D
NaNaii nid dasi wüsst :confused: Komischi Sach.. mol luege wies s'nöxscht mol wird...

Verfasst: 15.08.2005, 11:43
von baslerstab
Naz hat geschrieben:NaNaii nid dasi wüsst :confused: Komischi Sach.. mol luege wies s'nöxscht mol wird...
frustierte pizzaiolos die aus lauter groll kleine pizzen backen, wichsen in 90 % der fälle zusätzlich noch auf die pizza drauf.......hab' ich mal irgendwo gehört.....oder gelesen?

Verfasst: 15.08.2005, 11:44
von Naz
baslerstab hat geschrieben:wichsen in 90 % der fälle zusätzlich noch auf die pizza drauf....
Oder Gschmeckt? :D *wääääääääähhhhhhh* ;)

Verfasst: 15.08.2005, 19:17
von rotoloso
Naz hat geschrieben:@All wo letscht Samschtig beschtellt händ:

Bi am Samschtig so um die 10ni nach de verkackte Strooseparade Hei koh, mied und kaputt, und do ich nid mag koche, hanni mi scho uff e feini Pizza vu Veloce gfreut.

Ahglüte.. Duscht.. gemütlich in e Trainer gschlüpft und in Gedanke hanni scho dr fein Gruch vu Pizza Prosciutto mit Buffala in de Nase kah... Denn e halb Stund spöter D.E.R SCHOCKERRR :eek: des Tages (Als öb mi Streetparae nid scho gnueg gschockt hätt):

Scho wonni Pizza, no im Karton, ins Wohnzimmer dreiht ha zum mrs vorem Färnseh gemütlich z'mache, hett sich Pizza im Karton dinne umeverschobe.

Komisch hanni dänggt. die muess jo verdammt kli si :eek:

Naja ka passiere dänk ich mir und mach mi, mitem lächle uffem Gsicht, bereit zum de Karton z'öffne. Dr Duft liegt in dr Luft, langsom aber sicher offenbart sich mir die wie gwohnt erhoffti gueti Pizza.


*TACK!!!!!!* SCHOCKER NR 2!

d'Pizza isch so kli gsi dasi uffeme normale Täller druff Platz kah hett... wenn das alles gsi wär....

Buffala Mozarella und Tomate püre sind nid uffenand gsi und so hetts sichs ergäh dases Stelle numme mit Tomatepüre und Stelle numme mit Buffala gäh hett. Das ganze hett zum kotze ussgseh und Schinke hett au kein druff kah.
Dr Teig isch am Rand verbrennt gsi und isch zur hälfti Bestandteil vu minnere Pizza gsi.

Ich glaub das Pizzaliebhaber unter uns könne das Delima guet nochvollzieh könne.

jetzt minni froog: Isch euch das au scho mol bim Veloce passiert? au am Samschtig.

Und vum Rotoloso erwarti, als führende Promotionflegel vu Veloce, e Stellignahm!

Messi :cool:
Du hesch zimmli dr ganzi Päch vo dr (Pizza-) Wält ka.

Ich erklär mir das wie folgt:

1.Bufala Mozzarella isch bekannt dass sie extrem vill Wasser uusegitt, das merksch au wenn de se emol im Migros kaufsch, sie isch vill weicher als die normali...

2. Schinke gitt sowieso Wasser ab

3. Pizza isch kleiner gse als sunscht (käi Ahnig wieso)

Fazit: Alles schwümmt

Aber wieso dass die Pizza so klei gse isch, das ka ich dir au nid erkläre, die paar mol won i d´Pizza bi go hole han i gse wie sie dr Teig uss Kügeli wo alli öbbe gliich gros sinn mache, dorum ka dr au nid sage was dört schief gloffe isch... aber villicht hettr sie nid gnueg ussbreitet und denn isch sie statt breit dick gse? Käi Ahnig... aber schirb dene emol im Guestbook iine, dr Chef Antwortet amigs... Bi mir hänn sie bis jetzt nur eimol e kleine Fähler gmacht ka und dr Chef hett mir das genau erklärt ka und hett sich no (fascht) mit Handkuss entschuldigt...

Verfasst: 15.08.2005, 19:24
von Grga Mali
rotoloso hat geschrieben: 1.Bufala Mozzarella isch bekannt dass sie extrem vill Wasser uusegitt, das merksch au wenn de se emol im Migros kaufsch, sie isch vill weicher als die normali...

2. Schinke gitt sowieso Wasser ab

Fazit: Alles schwümmt
Und bi allne andere Pizze, dört machts denn nytt, dass die Bufala so viel wasser uusegitt? und dr Schinke jo au no? :rolleyes:

Verfasst: 15.08.2005, 19:35
von rotoloso
Grga Mali hat geschrieben:Und bi allne andere Pizze, dört machts denn nytt, dass die Bufala so viel wasser uusegitt? und dr Schinke jo au no? :rolleyes:
Es sinn ebbe alli 3 Sache uffs mol gse (wie heissts so schön: Für e Katastrophe bruchts immer mehreri Usslöser :D )
Bufala wo vill Wasser uusegit + Schinke wo au nomol vill Wasser uusegitt + isch sie kleiner als sunscth gse...

Wenn du e Bufala mit z.B.: Thunfisch nimmsche denn dänki dass das nid passiert denn Thunfisch gitt käi Wasser ab und wäge dr bufala isch d'Pizza halt eifach e bitz nässer... aber in dämfall sinn grad drei "Usslöser" vorhande gse...

PRO Pizzaunfallbehörde iifüerig mit mini Wenigkeit als Presidänt und off. teschter... :D

Verfasst: 15.08.2005, 19:40
von Grga Mali
rotoloso hat geschrieben: Thunfisch gitt käi Wasser ab
Bisch viel in Zolli als Kind, kennsch di no rächt guet us in unserer tierli-und Pflanzewält :D

Lägg mir am Härz. Hän denn die kei Schwarzi Lischte deert bim Veloce, was me jezz mit was kombiniere deerf und was nid?

Verfasst: 15.08.2005, 19:44
von rotoloso
Grga Mali hat geschrieben:Lägg mir am Härz. Hän denn die kei Schwarzi Lischte deert bim Veloce, was me jezz mit was kombiniere deerf und was nid?
Wär käi schlächti idee, wird i grad als 1. Uffgob in Aagriff neh wenn d'Pizzaunfallbehörde ins Läbe gruefe wird und ich sovill gratis frässe ka wie i will (schis uff mi 28r BMI :D )

Verfasst: 15.08.2005, 19:55
von Grga Mali
rotoloso hat geschrieben:Wär käi schlächti idee, wird i grad als 1. Uffgob in Aagriff neh wenn d'Pizzaunfallbehörde ins Läbe gruefe wird und ich sovill gratis frässe ka wie i will (schis uff mi 28r BMI :D )
28 tssssiiiiisssss, ich wär froh hätt i 28...

Verfasst: 15.08.2005, 19:57
von rotoloso
Grga Mali hat geschrieben:28 tssssiiiiisssss, ich wär froh hätt i 28...
Bi au grad in de letschte Mönet vo 30 uff 28 aabekoh aber do in Spannie gohts wieder uffe (Jamon Pata Negra und Marisco säi Dank :( )

Verfasst: 16.08.2005, 09:15
von Ayrton
was isch mitem da nando in münggestai?
dert hani mol gschafft, bevors no inderned gä het ;)

Verfasst: 19.08.2005, 13:33
von doma
Ich wusste gar nicht, dass man beim Pizza Veloce auch Fleischgerichte bestellen kann, ich habe gestern schweinskotelette mit pommes bestellt waren auch sehr gut, gibt es eigentlich beim Pizza Veloce auch girls die ausliefern oder nur Jungs? :D :D

Verfasst: 22.08.2005, 13:40
von rotoloso
doma hat geschrieben:...gibt es eigentlich beim Pizza Veloce auch girls die ausliefern oder nur Jungs? :D :D
Mhhh... glaub nid... do isch zumindescht no e gwüssi verbesserigsmarge dinne :D

Verfasst: 31.08.2005, 20:34
von Don Diego
Kann mir jemand ein Pizzaservice angeben, bei dem man auch mit Kreditkarten
bezahlen kann?

Verfasst: 31.08.2005, 20:45
von Don Diego
EDIT: Hat sich erledigt, Pizza Dieci war so nett.

Verfasst: 01.09.2005, 02:44
von Tycoon
Pizza sind e Wält für sich, ebenso d'Pizzakurierdiescht.. ;)

Bi däm Velopizzadingsbums, ähm Pizza Veloce mein i han ich no nie bstellt.

denn ich bi mit http://www.dieci.ch sehr zfriede, ka online bstelle, dört seht me d'bestellig sowie d'zyt wo mes igä het. Es git nie Diskussione über latschige Pizzas oder spoote Lieferige, stimmt eifach und uf dr Pizza isch das wo me bstellt het. Ebeso wird uf dr Homepage kommuniziert dass es am Wuchänd e bitz länger ka go bis d'Pizza kunnt.
Aber wie gseit me het uff Grund vo dr Onlinbstellig die genaue Zyt und wenn dr Kurier do isch gsesch uff dr Rächnig wenn er mit dr Pizza losdüst isch.

Wenn i in e Pizzeria gang gits für mi nur s'Bianca in Muttenz sit 30 Joor isch das mit Stammpizzeria, okay vor em Umbau isch die Beiz e Töfflibuebeträff gsi.. :D

Verfasst: 01.09.2005, 14:04
von rotoloso
Tycoon hat geschrieben:Pizza sind e Wält für sich, ebenso d'Pizzakurierdiescht.. ]www.dieci.ch[/url] sehr zfriede, ka online bstelle, dört seht me d'bestellig sowie d'zyt wo mes igä het. Es git nie Diskussione über latschige Pizzas oder spoote Lieferige, stimmt eifach und uf dr Pizza isch das wo me bstellt het. Ebeso wird uf dr Homepage kommuniziert dass es am Wuchänd e bitz länger ka go bis d'Pizza kunnt.
Aber wie gseit me het uff Grund vo dr Onlinbstellig die genaue Zyt und wenn dr Kurier do isch gsesch uff dr Rächnig wenn er mit dr Pizza losdüst isch.

Wenn i in e Pizzeria gang gits für mi nur s'Bianca in Muttenz sit 30 Joor isch das mit Stammpizzeria, okay vor em Umbau isch die Beiz e Töfflibuebeträff gsi.. :D
Dr Service isch sicher wichtig (und dä isch bim Veloce sicher nid schlächt) aber vorallem muess doch d'Pizza guet si und die schmeckt mir bim dieci eifach nid, aber das isch gschmack do losst sich stundelang drüber stritte...

Verfasst: 03.09.2005, 12:28
von doma
Ich ha au scho bim dieci bstellt und es isch wirklich entüschend, dr besti pizza service in basel un umgebig isch dr veloce und denn chunt de cedro, aber isch au nit anders zu erwarte bim veloce isch dr inhaber en italiener un bim cedro genauso die wisse halt scho wieme richtigi pizza macht do isch nüt tiefkühlt e richtige pizza kenner merkt das sofort :rolleyes:

Verfasst: 04.09.2005, 19:03
von Pascilicious
Alsoooo jetzt hanis au mol gschafft bim Veloce z bstelle.
Muess sage, hammer Pizza! 40 Min. Wartezyt goht in Ordnig. S einzige Negative isch gsi, dassi e Peach IceTea anstatt normale IceTea becho ha. Aber über das luegi wäg. Gärn wieder! ;)